OUR STORY

In de jaren negentig ontmoette Willem Schakel tijdens een liefdadigheidsreis naar Roemenië een meisje dat Eleonora heette. Ze nam hem mee naar de meubelfabriek van haar ouders. Daar verloor Willem zijn hart aan de meubels. Hij besloot te investeren in het bedrijf en de meubels te importeren naar Nederland. De naam van zijn nieuwe bedrijf? Eleonora! 25 jaar later is onze liefde voor meubels onverminderd grootEn met meer dan 400 dealers in Europa heeft Eleonora inmiddels een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd.

Willem Schakel hulptransport

TRENDS

Steeds weer is het ons doel je te verwonderen, inspireren en verblijden met onze nieuwe collecties vol met nieuwe materialen, nieuwe vormen, nieuwe kleuren en nieuwe designs. Met de kwaliteit die je van ons gewend bent en gebaseerd op de trends van vandaag en morgen. Speciaal voor jou ontworpen!

Deze wisselende collecties tonen we twee keer per jaar met trots aan onze klanten tijdens de Dutch Interior Days, voorheen De Huisshow. Twee dagen waar hard werken en plezier elkaar ontmoeten met een nieuwe collectie.

Naast deze dagen is ons Experience Center in Barneveld 6 dagen per week geopend voor klanten en particulieren om de volledige collecties te bekijken en te ervaren. Voel te stoffen, neem plaats en experience true living.

eleonora372

DUTCH INTERIOR

Nu, ruim 25 jaar verder, is Eleonora met meer dan 1100 dealers wereldwijd een gevestigde naam in de meubelbranche. En zijn er naast Eleonora ook de merken By-Boo (sinds 2013), Mattz (sinds 2015) en Sevn (sinds 2016) opgericht. Sinds januari 2021 vallen deze vier merken onder één algemene noemer. Dutch Interior.

En stiekem zijn we daar onwijs trots op. Want het zijn de meubels die van je huis een thuis maken en je de ruimte bieden er je eigen lifestyle op toe te passen. Thuis, krijgt bij ons de aandacht die het verdient.

Translate