Willem Schakel hulptransport
1990 - Willem Schakel (met gestipte stropdas) tijdens zijn eerste hulptransport naar Roemenië

Uit liefde voor meubels

In de jaren negentig ontmoette Willem Schakel tijdens een liefdadigheidsreis naar Roemenië een meisje dat Eleonora heette. Ze nam hem mee naar de meubelfabriek van haar ouders. Daar verloor Willem zijn hart aan de meubels. Hij besloot te investeren in het bedrijf en de meubels te importeren naar Nederland. De naam van zijn nieuwe bedrijf? Eleonora! 25 jaar later is onze liefde voor meubels onverminderd groot. En met meer dan 400 dealers in Europa heeft Eleonora inmiddels een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd.

Willem Schakel Michael Schakel
2001 - Willem Schakel met zijn zoon Michael, die later het bedrijf overnam en het nog steeds runt vandaag de dag.

Een collectie die meerdere keren per seizoen wisselt

Industrieel, Scandinavisch, vintage; met de meubels van Eleonora sluit u aan bij de interieurtrends van nu én morgen. Onze brede collectie kent een groot aantal productlijnen en wisselt meerdere keren per seizoen. Zo kunt u moeiteloos inspelen op de smaak en wensen van uw klanten. Bekijk onze actuele collectie in de online catalogus, bezoek onze jaarlijkse huisshow (januari) of kom langs onze showroom, waar onze volledige collectie te zien is.

 

Gericht op langdurige samenwerking

Eleonora heeft stevig grip op elke stap die plaatsvindt om meubels op de markt te brengen. Van het maken van onze eigen gepatenteerde designs tot de kwaliteitscontrole op onze productielocatie. We voorzien onze dealers van inspirerende folders, productinformatie en beelden voor webshops en social media. Ook richten we graag complete shop-in-shops in. De aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding van onze meubels en servicegerichte houding van ons jonge team dragen verder bij aan de langetermijnrelaties die we met onze dealers onderhouden.

Mango boekenkast ontwerp Eleonora
Boekenkast Mango van schets naar 3D render tot tastbaar product.

Razendsnel leveren aan uw klanten

U wilt enthousiaste klanten natuurlijk zo snel mogelijk bedienen. Eleonora ondersteunt u daarbij. In ons gloednieuwe warehouse hebben we bijna onze volledig collectie op voorraad. Samenwerking met vertrouwde logistieke partners zorgt ervoor dat u binnen no-time uw bestelling in huis heeft, uiteraard zonder beschadigingen. Ook is het mogelijk om grotere partijen rechtstreeks vanaf onze productielocaties te leveren aan uw winkel of magazijn. Zo blijft u de concurrentie een stap voor en kunnen uw klanten snel genieten van hun nieuwe droominterieur!

Magazijn Eleonora Barneveld
2018 - Het nieuwe warehouse dat sinds dit jaar samen met onze merken By-Boo en Sevn in gebruik is genomen.

Inspiratie voor dealers

U vindt onze volledige collectie in onze showroom in Barneveld. Geniet in een stijlvolle ambiance en laat u inspireren door onze vier merken: Eleonora (vintage, Scandinavische en industriële meubels), By-boo (trendy accessoires), Sevn (lifestyle zitmeubelen) en Mattz (antiek en reproductie). Voelt u zich vrij om tijdens kantooruren langs te komen!

Geen tijd of mogelijkheid om langs te komen? Bekijk onze collectie in de online catalogus en bestel eenvoudig online.